כשהיא ממוקמת בלב כפר האירועים – קולוניה, מבית שמיים כחולים, מסעדת השף
Sphera מתגאה
ביכולתה להכניס את הטבע הירוק אל חלל האירועים הגדול,
באמצעות תפריט עשיר ועיצוב מודרני.

מסעדת ספרה מציעה לאורחיה מגוון רחב של מנות ראשונות, סלטים,
מנות עיקריות וקינוחים,
שנבחרו בקפידה על ידי צוות המומחים הקולינריים שלנו, בניצוחו של שף בני מדר.

חומרי הגלם, בהם נעשה שימוש במקום, נבחרים בצורה חסרת פשרות על-ידי
הצוות המיומן שלנו,
זאת כדי שתהיה לכם ולאורחים שלכם את החוויה הקולינרית
האידיאלית שתעורר את כל החושים.

מקווים שבאתם רעבים…

מתכון סשימי טונה אדומה, אנטיאס וסלמון

לסשימי:

100 גרם טונה אדומה פרוס דק
100 גרם אנטיאס פרוס דק
100 גרם סלמון פרוס דק
1 מלפפון פרוס דק בקולפן
1 גזר צהוב פרוס דק בקולפן
1 זוקיני פרוס דק בקולפן
1 צנונית פרוסה דק בקולפן
חופן מיקרו אפונה
חופן מיקרו חרדל

רטבים:

איולי יוזו
20 מ"ל מיץ יוזו
20 מ"ל חומץ מירין
10 מ"ל שמן סומסום
רבע כוס מיונז

איולי צ'יפוטלה
1 כפית פלפל צ'יפוטלה טחון
1 שן שום
1 כוס שמן זית
1 כפית פפריקה אדומה
כמון
רבע כוס מיונז
אבקת שמן כמהין
40 ג' מלטודקסטרין
5 ג' שמן כמהין (כפית וחצי לערך)

אופן ההכנה:

מפלטים את הדגים מההידרה ופורסים אותם לפרוסות דקות ככל הניתן
מקלפים עם קולפן את כל הירקות, מגלגלים ומשרים במי קרח על מנת שישמרו על הצורה המגולגלת.

להכנת הרטבים: מערבבים את המרכיבים עד לקבלת נוזל במרקם אחיד

להכנת אבקת שמן הכמהין: יוצקים את שמן הכמהין הלבנות בקערה שקופה,
מוסיפים את
המלטודקסטרין בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת אבקה לבנה
ואוורירית בטעם
כמהין.

הרכבת המנה:

מעטרים את הצלחת במיקרו אפונה ומיקרו חרדל
מסדרים על צלחת יפה את פרוסות הדגים ואת הירקות שקילפנו
מזלפים באמצעות סקוויזר מספר טיפות מהרטבים ושמן זית
מפזרים מעל מלח גס ואבקת כמהין

בתיאבון!

מוכנים לאירוע הריזורט שלכם?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
השאירו פרטים
ונחזור אליכם בהקדם